Самогон. Part 1

Почну здалеку.

Це зараз виробники і люди які не мають ніякого поняття в алкогольних напоях, кричать що самогон то фу.
В принципі я скуштувавши у сусідки самогон її виробництва теж був такої думки. Це гидота!
Випив — в голову тидищ, ще випив — ще тидищ.
Нудота, блювання і головний біль забезпечені.

Надцять років на свята ставили на стіл (ну й що що я не вживаю, куму тре налити) магазинні напої.
А десь пʼять років тому один мій замовник залишившись задоволеним моєю роботою презентував пляшечку гарного віскі.
Розказувати що гарний віскі то дистилят або по простому самогон? Не буду.
Далі був англіцький ром від шефа. (зараз все моє виробництво рому орієнтоване на колишнього шефа. Він великий любитель і скільки б в мене не було того рому все зарезервоване і буде викуплене)
Далі родич з Джомана привіз набір фруктових шнапсів (самогон)
Потім був Арарат. (коньяк)
Чача вироблена в Вірменії старим самогонщиком.

Почухавши ріпку зрозумів що у нас немає культури виробництва та споживання таких чудових напоїв.
Скажете що може бути чудового в самогоні?
Е-е зайчики ви не куштували ті напої які виробляють прості люди на простих апаратах але роблять це віками і по своїм традиціям. (тут від мене велика подяка деяким жителям Кентуккі (є такий штат в Гамериці)) Кукурудзяний самогон що вони виробляють то напій богів. Тут справедливо було б відзначити що віскарь промислового виробництва виробник виготовляє геть по іншим принципам. Віскі це дистилят, але промисловий віскі це ректифікат. А це вже різні напої. Чесно.

Можливо далі буде..

Автор: Олександр Гуляєв

Written by Drinkerman